Het begin van Headshotphotographer.nl

SCROLL
Al jaren deed ik portret fotografie naast mijn bruiloft fotografie, maar het was altijd een ondergeschoven kindje. Hier heb ik in augustus 2023 verandering in gebracht na het volgen van een Headshot Workshop van “the best in the business” fotograaf Peter Hurley.

 

Na het volgen van de twee daagse workshop in Amsterdam van Peter Hurley, was ik er 100% zeker van om hier meer mee te doen. Ik ben verliefd geworden op deze unieke stijl en wilde hier een aparte website voor gaan maken. Dus jaren lange ervaring in het fotograferen op zakelijk gebied, is er nu eindelijk een pro website voor ontwikkeld.

 

1. Belichting

De gebruikte belichting zorgt er voor dat het gezicht heel mooi belicht wordt, en door het heel precies uitmeten van de exposure, krijg je de perfecte belichting voor iedere huid.

 

2. Emotie

Na het goed uitlichten van de persoon, komt het belangrijkste. Samen gaan we de beste angles van je gezicht vinden en dan jouw boodschap die je wilt vertellen, met jouw gezichtsuitdrukking laten zien.

 

3. Edit

Na dat we veel samen de beste foto’s hebben uitgekozen, ga ik deze bewerken. Denk aan de signature look, lampen uit beeld halen (zoals je ziet staan ze heel dichtbij) en wat lichte retouch indien nodig.

FOLLOW US