Photographer & Visual Artist

Portfolio Headshots

Een goede profiel foto is een essentieel onderdeel van een professionele uitstraling. Het is de eerste indruk die een klant of prospect krijgt van een persoon/bedrijf en zijn medewerkers. Een goede foto kan vertrouwen en geloofwaardigheid uitstralen, terwijl een slechte foto juist een onprofessionele indruk kan geven.

ELKE FOTO HEEFT EEN EIGEN BOODSCHAP

MEERDERE FOTO'S EN LOOKS: VOOR VERSCHILLENDE DOELEINDEN

Een foto is een momentopname van iemands persoonlijkheid. Door verschillende uitdrukkingen en belichting te gebruiken, kun je verschillende kanten van jezelf laten zien. Dit kan bijvoorbeeld zijn een professionele en serieuze uitdrukking, een vrolijke en spontane uitdrukking, of een mysterieuze en intrigerende uitdrukking.

professionele uitstraling

  • Om een professionele uitstraling te creëren: Een goede profiel foto laat zien dat een bedrijf zijn medewerkers serieus neemt en dat het belang hecht aan een professionele uitstraling.

vertrouwen en geloofwaardigheid

  • Om vertrouwen en geloofwaardigheid uit te stralen: Een goede profiel foto laat zien dat een bedrijf en zijn medewerkers betrouwbaar en bekwaam zijn.

verkoop te stimuleren

  • Om de verkoop te stimuleren: Een goede profiel foto kan helpen om klanten aan te trekken en te overtuigen om een product of dienst af te nemen.

naamsbekendheid

  • Om de naamsbekendheid te vergroten: Een goede profiel foto kan helpen om het bedrijf en zijn medewerkers zichtbaarder te maken en zo de naamsbekendheid te vergroten.

Herkenbaarheid

Herkenbaarheid van je brand: Een goede profiel foto kan helpen om meteen met je brand geassocieerd te worden op een positieve manier.

Saamhorigheid

Een goede bedrijfs profiel foto creërd saamhorigheid: Iedereen gebruikt dezelfde stijl en kwaliteit foto voor interne en externe communicatie.

VOORDELEN BEDRIJFS PORTRET FOTO

Waarom is het belangrijk voor jezelf, of als een bedrijf van het hele personeel, een goede profiel foto te laten maken?
FOTO'S LATEN EEN BLIJVENDE INDRUK ACHTER. WELKE INDRUK WIL JIJ ACHTERLATEN?
FOTO'S

MET EEN

IMPACT

BIJ HET ZIEN
VAN JOUW FOTO EN/OF VIDEO
KRIJGT IEMAND EEN GEVOEL

FOLLOW US